Importanța igienei. Lecția lui Bet


igienaNoi, maturii, știm de ce este necesar să facem baie și să spălăm de dimineață, însă copiii nu întotdeauna înțeleg de este atât de importantă igiena. Dacă cei mici sunt încăpăținați și nu vor să interacționeze cu apa de bunăvoie, nu e nevoie să-i forțați, încercați să lecturați împreună cartea pe care v-o recomandăm.

„Bet și igiena”, autor Aleix Cabrera și ilustrator Rosa M. Curto, este cartea de care copiii se îndrăgostesc încă de la vederea coperții. Bet este un spiriduș căreia îi place să se joace cu prietenii ei prin pădure și să se murdărească, evident. Însă nu-i place să facă baie, iar răceala pe care a luat-o este o ocazie tocmai bună să nu se mai spele. Însă de la un timp, a început să fie respinsă de prietenii ei, cu diferite pretexte, ceea ce o nedumerește și o înfurie, determinând-o să plece și să-și caute alți prieteni. Însă căutările ei nu sunt tocmai atât de ușoare, iar Bet nu înțelege, oare de ce îi este atât de greu să-și facă noi prieteni?1047218

Vreți să știți ce soluție a găsit Bet și cum a ajuns să adore apa? Atunci trebuie neapărat să răsfoiți această carte minunată! Lectură plăcută!

Cabrera, Aleix. Bet și igiena / Aleix Cabrera. – București : Didactica Publishing House, 2016. – 36 p.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s