Literatura americană mereu în vogă


Scriitoarea americană Danielle Steel s-a născut la 14 august 1947, în New York  City. Danielle Steel reprezintă o „piatră de hotar” a romantismului american cu o colecţie de 580 de milioane de cărţi vândute în 47 de ţări.
Uimitor este că ea continuă să se afle în topul preferinţelor prin a oferi cititorului delicii literare amoroase. Biblioteca  „Liviu Rebreanu” vă propune creaţiile lui Danielle Steel, pe care sperăm să le citiţi cu mult interes.

 


Steel, Danielle. Strada Charles 44 / Danielle Steel. – Bucureşti : Litera Internaţional, 2011. – 287 p. 
Acest roman dezvăluie o poveste contemporană despre triumful dragostei, al prieteniei şi al speranţei într-o a doua şansă. La treizeci de ani, Francesca Thayer se confruntă cu o dublă problemă: iubitul ei este hotărât să renunţe atât la relaţia lor, cât şi la casa pe care o au împreună pe Charles Street, numărul 44, în cartierul West Village din Manhattan. Ce va urma? Cum va proceda Francesca Thayer? Aflaţi din lectura cărţii.
Steel, Danielle. Moştenirea / Danielle Steel. – Bucureşti : Litera Internaţional, 2011. – 303 p. 
Vietile a două femei extraordinare – o scriitoare care lucrează în mediul universitar modern şi o tânară indiană – se împletesc într-o călătorie de neuitat în secolul al XVIII-lea, într-o tulburătoare poveste despre dragoste, curaj şi familie. Părăsită de bărbatul cu care credea că se va căsători, Brigitte Nicholson acceptă să-şi ajute mama în cercetarea ei asupra genealogiei familiei şi face o descoperire care o duce înapoi în timp, în vremea aristocraţiei franceze. Cum a ajuns oare stră-stră-bunica ei Wachiwi, o indiancă sioux, să călătorească din Lumea Nouă la curtea franceză a Mariei Antoneta? Şi cum a ajuns să se căsătorească ea cu marchizul?
 


Steel, Danielle. Legături de familie / Danielle Steel. – Bucureşti : Litera Internaţional, 2011. – 287 p.
Viaţa tinerei Annie Ferguson, arhitect în plină ascensiune, se schimbă pentru totdeauna în urma unui apel telefonic survenit într-o seară de duminică. Peste noapte, ea devine mama celor trei copii ai surorii decedate într-un accident de avion, împlinind, cu preţul renunţării la propria viaţă, o promisiune pe care nu o va regreta niciodată. Ce urmează? Aflaţi citind conţinutul cărţii.


Steel, Danielle. Conacul / . – Bucureşti : Litera Internaţional, 2011. – 346 p.
Cooper, un bărbat afemeiat, se obişnuise să roiască fetele în jurul său, chiar dacă avea mai bine de 70 ani. Cînd o întâlneşte pe Alexandra, nu se poate abţine să nu o cucerească şi să nu o aducă în patul lui de la conac pentru cîteva luni. Deşi Cooper a urât copii, acum se trezeşte cu un potenţial copil nenăscut încă – făcut cu una dintre multele femei din viaţa lui şi care vroia să profite de el acum- dar şi cu o fată de 39 de ani, Tary, despre care habar nu avea. Ce se întâmplă mai departe aflaţi lecturând această carte.
Steel, Danielle. Cu fiecare zi / Danielle Steel. – Bucureşti : Litera Internaţional, 2011. – 382 p.

Coco Barrington s-a născut într-o familie celebră la Hollywood: mama ei este o scriitoare de succes, iar sora ei, Jane, unul dintre producătorii de top de la Hollywood. Considerată oaia neagră” a familiei, Coco preferă să-și trăiască viața simplu, pe malul oceanului, într-un orășel din nordul Californiei, unde are și o mică afacere ieșită din comun: plimbă câini. Viața ei liniștită se schimbă însă peste noapte, în momentul în care acceptă să aibă grijă de câinele lui Jane, în locuința acesteia din San Francisco. Aici îl cunoaște pe Leslie Baxter, unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului și prieten al lui Jane, care se ascunde de o fostă iubită geloasă. Despre ce este vorba, veţi citi romanul lui Danielle Steel. 

Steel, Danielle. Vârstele dragostei / Danielle Steel. – Bucureşti : Litera Internaţional, 2012. – 352 p.

 Sasha Boardman era căsătorită cu Arthur şi aveau împreună doi copii: Xavier şi Tatiana. Arthur face un atac de cord în biroul său şi moare. Sasha se închide în ea şi trece de la viaţă socială la una singuratică. Xavier îi face cunoştinţă cu un potenţial artist pentru galeriile sale, cu Liam Allison, mai mic de cit ea cu 9 ani. Culmea este că se îndrăgosteşte de el chiar dacă e mai mic decât ea, chiar dacă nu era un bărbat cizelat, elegant. Ce urmează să se petreacă între cei doi aflaţi citind conţinutul cărţii.

 

Steel, Danielle. Misterele dragostei / Danielle Steel. – Bucureşti : Litera     Internaţional, 2011. – 334 p.

Hope Duune era un fotograf de renume, divorțată de 2 ani de Paul, la cererea acestuia, din cauza bolii sale. Împreună au avut-o pe Camille, o frumoasă balerină. În preajma sărbătorilor de iarnă, prin intermediul colaboratorului şi prietenului ei, Mark, întîlneşte un renumit scriitor, Finn Oneill, căruia trebuie să îi facă nişte poze pentru ultima lui carte. Cu acestă ocazie, Finn pune ochii pe ea şi o ademeneşte, prin jocul lui, într-o relaţie de iubire. Ce descoperă Hope despre Finn Oneill? Asta rămâne să lecturaţi de sine stătător.


Lectură plăcută!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s