Madame PICASSO de Anne Girard – Povestea nespusă a fermecătoarei femei care i-a furat inima lui Pablo Picasso


Într-o epocă când iubirea a devenit un clișeu, mai găsim cărți în care dragostea este ridicată pe piedestalul artei. Una din aceste cărți coboară în istoria apropiată, în perioada excentricului Picasso, pentru a răscoli în biografia romanțată a artistului.

Madame Picasso este o carte emoționantă, plină de pasiune, una dintre acele cărți care te captivează de la primele rânduri citite, dar și cu un final trist. Cartea merită citită, nu doar pentru că are ca personaj principal cea mai strălucită personalitate artistică a secolului al XX-lea, celebrul artist plastic, Pablo Picasso, ci și dragostea sa pentru artă și patima pentru femeile frumoase din viața sa.

Eroina acestei seducătoare povești este Eva Gouel, una dintre multele iubite ale vestitului artist. Când se mută la Paris, Eva Gouel e plină de speranțe și visuri. Deși fără experiență, reusește să se angajeze în calitate de costumieră la faimosul Moulin Rouge, unde îl întâlnește pe Pablo Picasso, un artist în ascensiune. Genial și excentric, Pablo este fermecat irevocabil de Eva și ceea ce începe ca o aventură complicată devine prima mare poveste de dragoste din viața lui.

Ce s-a întâmplat cu iubirea lor? Dacă sunteți curioși, citiți cartea și veți afla răspunsul.

Lectură plăcută!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s